Eğitim Bir-Sen'li Paralelci Yöneticiler Göreve Devam

Eğitim Bir-Sen'li Paralelci Yöneticiler Göreve Devam Ediyor. Paralel yapıya mensup okul müdürleri Eğitim Bir Sen çatısı altında kendilerini kamufle ederek ,yönetici atama değerlendirme sonucu 75 puan barajını aşarak görevlerine devam etti.

Reklam
Reklam

~~Milli Eğitim Bakanlığı'nda yer alan 4 yılını doldurmuş olan 40 bin okul yöneticisinden 7 bini 75 puan altında aldığı için görevden alındı. Paralel yapıyı tasfiye etme adına çıkaralanyönetici atama yönetmeliği ilk etapta amacına ulaştı mı ? Paralel yapı mensubu okul müdürlürleri tasfiye edildi mi ? Bu soruların cevabını aşağıda ki yazımızda bulacaksınız.Paralel yapı mensubu olup 4 yılını doldurmuş olan okul müdürlürleri tasfiye edildi mi ? sorusuna cevap ararken sitemize gelen bir çok mesaj ve yorumda paralel yapı mensubu olduğu bilinen bir çok okul müdürün bulundukları konum ve bağlı oldukları sendika itibariyle tasfiye edilemediği yönünde mesajlar aldık . Evet gerçekten Eğitim Bir Sen üyesi olupta paralel yapıya gönül veren okul müdürlerin olduğu ve bunların 2014 yılında Paralel yapı mensupları tarafından kurulan Aktif Eğitim Sen'e daha önce üye oldukları 9 ay gibi kısa bir sürede 35 bin üyeye ulaşan ve bu üyelerin büyük bir çoğunluğu Eğitim Bir Sen'den ayrılıp Aktif Eğitim Sen'e üye olan kişiler olduğunu daha sonra ki süreçte Aktif Eğitim Sen'in kapatılması kararı ile boşta kalan üyelerin büyük bir çoğunluğunun yeniden Eğitim Bir Sen'e üye olduğu ve bu yer değiştirmeler yaşanırken Hükümet ile Pensilvanya arasında çıkacak fikir ayrılığından habersiz gelen emirler doğrultusunda haraket edilmekteydi.

Hükümetin Dershaneleri kapatma kararında sonra Cemaat tarafından yapılan 17 Aralık Operesyon sonucu Hükümet İle Cemaat savaşı resmen başlamıştı.Bunun devamında ise 28 Aralık 2014 tarihinde Aktif Eğitim Sen resmi olarak yeniden kururdu ve ilk ayda 6 bin civarından üyeye ulaştı sendika yetkilileri Şubat ayında 35 bin üye sayısına ulaşacaklarını beyan ediyorlardı Hükümetin paralel yapı ile mücadelesinde ki kararlılığı gören Pensilvanya , Cemaat mensuplarının kendilerini gizlemeleri ve konumlarını kaybetmeme adına çalışmalarını devam ettirmeleri gerektiği yönünde mesajları sonucu Eğitim camiasında ki paralelciler Eğitim Bir Senden istifa etmeyerek Eğitim Bir Sen çatısı altında kendilerini kamufle ettiler Meb'de paralel yapı ile mücadelesinde ki kararlığını Yönetici Atama Yönetmeliğinine yansıtmıştı.

Aktif Eğitim Sen Pensilvanya'dan kendinizi kamufle edin mesajı gelmeden önce daha önce ulaştığı 35 bin sayısına bu yüzden ulaşamadı ve bu taktik sayesinde Eğitim Bir Sen çatısı altında gizlenen paralel yapı mensupları konumlarını koruyarak yola devam ediyorlar....  Meb Personel

Eğitim Bir-Sen'li Paralelci Yöneticiler Göreve Devam