Siyasi Rezalet: MHP Ye Konferans İçin Verilen Salon AKP' li Belediye İptal Etti

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Yalçın Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezinde bu gün saat 19.00 yolsuzluk konulu konferans AKP Üsküdar Belediye Başkanlığının verdiği salonu son aldığı kararla iptal etmiştir.

Reklam
Reklam

~~                   Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından '' Yolsuzluk ve rüşvetler mücadele haftası'' kapsamında düzenlenen toplantı yeri daha önce tutulan salon AKP'li belediye tarafından sudan sebeplerle iptal edilmiştir.



                  Aynı salonda AKP defalarca toplantı yapmasına rağmen salonun MHP'ye verilmeyişi akıllara MHP'nin geliş korkusunu getirmiştir. Salonun verilmeyişi vatandaşların tepkisine yol açtı. Maltepe'de ki toplantıya yoğun katılım bekleniyor.



Akp'li Beledıye Salonu Kapattı

                       Kamudannethaber.com yaptığı araştırmaya göre belediye yetkilileri AKP li vatandaşların MHP ye salon verildiğinde çok tepki verdiğini ve istemediklerini bu sebeple iptal etmek zorunda kaldıklarını sile getirdiler. İptal etmedikleri takdirde AKP teşkilatlarından baskı gördüklerini söyledikleri duyumlarını aldık.

 

                    Esas dikkat çeken durum MHP Üsküdar İlçe Başkanlığı ve İstanbul İl Başkanlığı kamu malı olan kültür salonlarının verilip sonra iptal edilmesine gerekli tepkiyi vermemeleridir. Kamuya ait bütün salonlar  vatandaşın kullanımına açık olmak zorundadır. Bu durumu yanlış yönde kullananlar hakkında yasal işlem yapılıp görevi kötüye kullandığı için suç duyurusunda bulunulmalıdır



                   MHP'nin bugün Üsküdar’da yapacağı "Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası" konferansı Maltepe Belediyesi  Kültür Merkezi'ne alınmıştır.

Kamudannethaber.com