Trabzonspor ile Fenerbahçe Avni Aker'de golsüz berabere kaldı

Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe Avni Aker Stadı'nda kozlarını paylaştı. Maç öncesi yaşanan gerginliklere rağmen futbol açısından heyecanlı bir atmosferde geçen maç büyük ilgi gördü.

Reklam
Reklam

~~~~Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Büyük bir heyecana sahne olan maçta gol sesi çıkmadı. Maç öncesi yapılan açıklamalarla gerilen ortama rağmen centilmence geçen maçta bol gol pozisyonu olmasına rağmen gol olmadı. Ligin zirvesi için sezona iddialı giren Trabzonspor ile Fenerbahçe maç sonunda birer puanla yetinmek durumunda kaldılar.



 Fenerbahçe 2014-2015 sezonuna 3-2'lik Karabükspor galibiyetiyle başlarken, Trabzonspor ise sezona 0-0'lık Kayseri Erciyesspor beraberliğiyle merhaba demişti. Bugün alınan skor sonrasında ise Fenerbahçe 2. hafta sonunda puanını 4'e çıkarırken Trabzonspor da puanını 2 yaptı. Trabzonspor Fenerbahçe maçının geniş özetini, Trabzonspor Fenerbahçe maçının önemli anlarını, Fenerbahçe Trabzonspor maçının geniş özetini ve Trabzonspor Fenerbahçe maçının ayrıntılarını haberimizde bulabilirsiniz.

TRABZONSPOR-FENERBAHÇE CANLI ANLATIM (Trabzonspor: 0 - Fenerbahçe: 0 Maç Sona Erdi... )

90+4. Dakika: VE MAÇ BİTTİ! 90 dakikadan gol sesi çıkmadı. Trabzonspor 0-0 Fenerbaçe... Bir sonraki canlı anlatımda görüşmek üzere!

90+1. Dakika: Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği... Çıkan oyuncu Emenike giren oyuncu Selçuk Şahin

90. Dakika: Trabzonspor'da oyuncu değişikliği... Çıkan oyuncuSalih Dursun giren oyuncu Mehmet Ekici

85. Dakika: Sarı Kart Mustapha Yatabare ve  Zeki Yavru

84. Dakika: Sarı Kart Caner Erkin

74. Dakika: KRİTİK MÜDAHALE! Trabzonspor ceza alanı önünde topu kontrol eden Emre, sağ kanatta top isteyen ve ceza alanına giren Kuyt'ı gördü. Hollandalı oyuncu kafayla topu içeriye doldurmak istedi ancak Musa kritik bir müdahale ile tehlikeyi önledi.

68. Dakika: Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği... Çıkan oyuncu Moussa Sow giren oyuncu Alper Potuk

62. Dakika: Trabzonspor'da oyuncu değişikliği... Çıkan oyuncu Fatih Atik Giren oyuncu Sefa Yılmaz

56. Dakika: Sarı Kart Musa Nizam

50. Dakika: Fenerbahçe atağında sağ kanatta topla buluşan Gökhan'ın ceza alanına yerden gönderdiği top savunmaya çarptı ve kaleci Onur'da kaldı.

46. Dakika: Maçta ikinci devre başladı.

İLK YARININ ÖNEMLİ DAKİKALARI

 45+1. Dakika: Ve ilk yarı 0-0 sona erdi...

44. Dakika: TEHLİKELİ YER! Fenerbahçe, Trabzonspor kalesini karşıdan gören bir noktadan frikik kazandı. Topun başına geçen Caner iyi bit kesme vuruş yaptı ancak top az farkla auta gitti.

40. Dakika: Diego topu önüne aldı. Ceza sahası dışından kaleyi yokladı. Top bir anda Onur'un kucağından tehlikeli bir şekilde sekti ancak Trabzonspor savunması topu kornere uzaklaştırdı.

36. Dakika: TRABZONSPOR GOLE YAKLAŞTI! Sağ taraftan topu alan Waris, topu şut pozisyonu yaratacak şekilde Fenerbahçe ceza alanı önüne kadar getirdi. Yerden vurdu ancak Mert başarılı oldu.

30. Dakika: Bu dakikalarda her iki takım da istediklerini sahaya yansıtamıyor ve pozisyon bulmakta güçlük çekiyor.

21. Dakika: Fenerbahçe atağında Gökhan hızla ceza alanına sokuldu ama kalesini zamanında terk eden Onur çıkıp topun kontrolünü sağladı.

15. Dakika: Yan hakem ve Trabzonspor teknik direktörü Halilhodzic arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Orta hakem Fırat Aydınus ise aynı durumun tekrarlanması halinde Halilhodzic'i tribüne yollamak zorunda kalacağını işaret etti.

12. Dakika: Constant'ın rakip ceza alanına uzun gönderdiği topta Alves topu karşıladı.

10. Dakika: Fenerbahçe atağında Emre'nin pasında topla buluşan Caner'in ceza alanına ortasında Onur çıkıp topun kontrolünü sağladı.

8. Dakika: Fenerbahçe atağında Emre'nin pasında topla buluşan Caner'in ceza alanına ortasında Onur çıkıp topun kontrolünü sağladı.

1. Dakika: İLK DAKİKADA TEHLİKE! Trabzonspor etkili geldi. Constant solda aldı, ortasını yerden gönderdi. Caner Erkin çok kritik bir müdahale ile kornere yolladı.

1. Dakika: Maça Trabzonsporlu oyuncuların vuruşuyla başlandı.

TRABZONSPOR-FENERBAHÇE MAÇININ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Trabzonspor Fenerbahçe maçı özeti izle

MAÇ BİLGİLERİ

Trabzonspor-Fenerbahçe

 SAAT: 20:00

 STAT: Hüseyin Avni Aker

 HAKEM: Fırat AYDINUS

 YAYIN: Lig TV

 Trabzonspor Fenerbahçe maçı ne zaman? Trabzon Fener maçı saati kanalı ve Fenerbahçe Trabzonspor derbisi hakkındaki bütün bilgiler bu haberde... Trabzonspor Fenerbahçe ile bu akşam 114. kez karşı karşıya gelecek. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. Dev derbi LİG TV'den naklen yayınlanacak. Trabzonspor'da Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Özer Hurmacı ve Deniz Yılmaz'ın sakatlıkları devam ederken, Bosingwa ve Cardozo'nun durumu ise belirsizliğini koruyor. Fenerbahçe ile oynadığı son 10 maçta galip gelemeyen Trabzonspor, eksiklerine rağmen bu maçı kazanarak hem rakibi karşısındaki kötü gidişine son vermek istiyor, hem de şampiyonluk parolası ile başladığı sezonda moral bulmaya amaçlıyor.

YATABARE VE WARİS İLK 11'DE

 Oyuncularını Fenerbahçe maçına galibiyet parolası ile hazırlayan teknik direktör Vahid Halilhodzic, orta sahayı kalabalık tutup, etkili hücum silahları ile gol bulmaya çalışacak. Son yapılan antrenmanda da futbolcularına rakibin güçlü ve eksik yönlerini anlatan Halilhodzic'in yeni transferler Yatabare ve Waris'i ilk 11'de oynatmayı planladığı öğrenildi. Yerli oyuncular konusunda birbirine yakın perfornmansları nedeniyle tercih yapmakta zorlanan Halilhodzic, Fenerbahçe'nin etkili silahlarını presle durdurmayı hedefliyor. Bu arada Trabzonspor yönetiminin ise Fenerbahçe maçının kazanılması durumunda futbolcuları ödüllendirmeyi planladığı öğrenildi.

TRABZONSPOR'UN MUHTEMEL 11'İ ŞU ŞEKİLDE

 Onur– Zeki Yavru, Mustafa Akbaş, Belkalem, Musa, Medjani, Sefa, Constant, Mehmet, Waris, Yatabare

 SAKAT: Bosingwa, Mustafa, Aykut, Özer, Deniz Yılmaz

 CEZALI: Yok

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

Mert Günok, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Alves, Kadlec (Hasan Ali), Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Kuyt, Diego, Alper Potuk, Emenike



 SAKAT: Caner Erkin, Meireles ve Egemen Korkmaz

 CEZALI: Volkan

 

 

Trabzonspor ile Fenerbahçe Avni Aker'de golsüz berabere kaldı