İstanbul 8 Nolu Şube Bir Hukuksuzluğu Açıklıyor

İstanbul 8 Nolu Şube Başkanı Remzi Özmen İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğünde büyük bir çirkinliği irtikap etmesini deşifre etti.

Reklam
Reklam

~~~~Dün il Milli Eğitim Müdürlüğündeydik. Önce İnsan Kaynaklarından sorumlu Müdürle görüşmek istedik. Yanında birileri vardı. Koridorda bir gurubun elinde belgelerle konuştuklarını gördük ve yaklaştık. Bunlar Avcılar, K.Çekmece bölgesinde görevinden alınan okul müdürleriydi. Yakasında Atatürk rozeti bulunan arkadaş belge gösterdi. Ben ilk değerlendirmede 64.70 puan almıştım. Mahkemeye gittim. Mahkemenin istediği belgeyi gönderen İl Milli Eğitim Müdürlüğü 47 aldığımı gösteren bu belgeyi gönderiyor. Bir de baktım ki öğretmenlerin bana verdiği puanlar silinmiş. Tabi ki hayretler içerisinde diğerlerinin de benzer sorunlarının olduğunu gördük. A.Molak'ın yanına girdiğimizde bu arkadaşlar da girdiler. Dediler ki işte Başbakanlık bilgi edindirme üst kurulunun yazısı. Biz sizden değerlendirme sonuçlarını istiyoruz. Molak belgeyi aldı, sağını solunu inceledi veremem dedi. Oradaki görevden alınan bir müdür arkadaşın ifadesi anlayan için hakikaten utanç cesilesidir. Sayın Hocam sizden sadece kanunun gereğini yapın istiyoruz, usulsüzlük yapın demiyoruz. Yok olmaz dedi. Arkadaş devam etti. Bizde bu vatanın evladıyız bu bayrağın altında yaşıyoruz bizi niçin ötekileştiriyorsunuz. Haydi değerlendirmede bizi elediniz anladıkta bize neden belge vermiyorsunuz. Bununla hukuk yollarımızı da mı tıkayacaksınız. KANUNLARA UYMUYORSUNUZ, YÖNETMELİKLERE UYMUYORSUNUZ, HUKUKU TANIMIYORSUNUZ NE YAPMALIYIZ? BU VATANI TERK Mİ EDELİM?

 Ülkede birlik sağlamak adına açılım üstüne açılım yapanların dağdakilere verdiği tavizleri düşününce kanuna saygılı vatandaşlara da dağa çıkın hakkınızı öyle alırsınız mı demek istiyorlar, diye düşünmeden edemiyoruz.

Türk Eğitim - Sen 8 Nolu Şube Başkanlığı