• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNDEM
  • KAMU
  • SENDİKA
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • SİYASET
  • HUKUK
  • TÜRK DÜNYASI
  • EĞİTİM MEMURLAR
  • Ara
SON DAKİKA:
11:12
İstanbul Üniversitesi'ne kadro ihdasına AYM'den iptal
00:11
Bilgi Üniversitesi kararı geri çekildi
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SENDİKA
  3. Türkiye Kamu-Sen Eğitim Akademisi Kuruldu
SENDİKA
Yayınlanma: 14 Ocak 2017 - 22:50

Türkiye Kamu-Sen Eğitim Akademisi Kuruldu

SENDİKA
14 Ocak 2017 - 22:50
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Türkiye Kamu-Sen Eğitim Akademisi Kuruldu
 

Üyelerimizin ve yakınlarının yaşam boyu eğitim ihtiyaçlarını karşılamak üzere, tüm eğitim kurumlarıyla yaptığımız anlaşmaların tek bir platform üzerinden takip edilebilmesi ve ayrıcalıklı fiyat avantajları sunarak anında kayıt yaptırma imkânı sağlaması bakımından sendikacılık alanında Türkiye’de örneği bulunmayan bir çalışmaya imza atmış bulunuyoruz. 

Gelişen ve değişen dünyada kendimize ve yakınlarımıza daha iyi bir gelecek imkânı elde edebilmek için eğitim seviyemizi, bilgi birikimimizi ve tecrübemizi sürekli yükseltme zorunluluğumuz bulunuyor. Özellikle kamu görevlilerimizin çalışma yaşamında daha iyi yerlere gelebilmesi amacıyla yeni eğitim imkânlarına sahip olması, sertifika programlarıyla kendisini sürekli geliştirmesi gerekiyor. Ne yazık ki, kamu çalışanlarımız yoğun çalışma temposu içerisinde eğitime ayıracak vakit bulmakta güçlükler yaşıyor, yüksek eğitim giderleri nedeniyle bu ihtiyaçlarını karşılayamıyor.

Türkiye Kamu-Sen, üyelerinin ve üye yakınlarının yükseköğrenim, yüksek lisans, doktora, kişisel gelişim, sertifika gibi eğitim alanındaki tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere İstanbul European Institute Business School ile anlaşarak bu soruna kalıcı bir çözüm getirdi.

Üyelerimiz ve üye yakınları, Konfederasyonumuz ve bağlı bütün sendikalarımızın sitelerinde yer alan linklere tıklayarak açılacak olan sayfada, ihtiyaç duydukları eğitim programları hakkında bilgi sahibi olabilecek, eğitim programlarını görebilecek, kendilerine uygun eğitim takvimini seçerek durumlarına göre örgün ya da uzaktan eğitim hizmetlerinden herhangi birine anında kayıt yaptırıp, en uygun fiyatlarla doğrudan eğitimlerine başlayabilecekler.

Şu anda yükseköğrenim, yüksek lisans, doktora, sertifika, yabancı dil, kişisel gelişim gibi pek çok alanda sunulan eğitim hizmetleri, ilerleyen dönemde sizlerden gelecek talepler doğrultusunda daha genişletilerek bu alandaki bütün ihtiyaçları karşılayacak çeşitliliğe ulaşacak. Gerekli şartların sağlanması durumunda örgün eğitimler, üyelerimizin bulunduğu illerde ya da en yakın bölgelerde, belli dönemlerde gerçekleştirilebilecek. Üyelerimiz, uzaktan eğitim hizmeti de sunulan portalımızda, bazı eğitimleri sitelerimiz üzerinden, yerinden kalkmadan online olarak alabilecek.

Türkiye’de eğitim alanında hiçbir sendikanın sunmadığı bu hizmeti, bir ilki gerçekleştirerek üyelerinin kullanımına sunan Türkiye Kamu-Sen, sendikacılıkta her alanda çığır açmaya ve öncülük etmeye devam ediyor.      

KONCUK: BİLGİ ÇAĞI BİTTİ, İNSAN ÇAĞI'NA GİRİYORUZ

Türkiye Kamu-Sen Akademi hakkında açıklamalarda bulunan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, “İnsanlık Sanayi, Uzay ve Bilgi çağlarından sonra şimdi İnsan Çağı’na girmek üzeredir.  İnsanoğlunun daha önce yaşadığı dönemler, etrafında keşfettiği hammaddelerle tanımlanıyordu. Daha sonra insan, çağları gelişen teknolojiyle fethettikleri alanlar olarak tanımladı ve Sanayi Çağı, Uzay Çağı ve Bilgi Çağı’nı oluşturdu. Şimdilerde ise insan potansiyelinin ekonomik büyümenin temelini teşkil edeceği yeni bir çağa, İnsan Çağı’na girmek üzereyiz.

Yetenek, potansiyeli harekete geçirmek ve sürekli gelişim bu çağın kilit noktası olacak. Türkiye, sanayi devriminden sonraki bütün çağların peşinden koşmuş, bir türlü yakalayamamıştır. Bugün önümüze yeni fırsatlar sunan bir değişim ve dönüşümün eşiğinde bulunuyoruz. Yeni çağ, yeni dönem, hayatın odağına insanın oturduğu bir süreci işaret ediyor. Bu dönemde kamu görevlilerimizin kariyer imkânlarını eğitim seviyesinin yüksekliği yanında sahip olduğu yetenekler ve kendini geliştirme potansiyeli belirleyecek.

Türkiye Kamu-Sen olarak çağı yakalamanın ve yeni çağa devletimizin ve milletimizin damga vurmasının yegâne yolunun, değişimleri takip etmekten değil bilakis değişimin mimarı olmaktan geçtiğini ifade ediyoruz. Biz, her alanda olduğu gibi eğitim alanında da bir çığır açıyor, kamu görevlilerimizin yakın gelecekte yaşanacak dönüşüme uygun olarak yetkinliklerini artırmak, gelecekte ortaya çıkacak nitelik ihtiyacını şimdiden karşılayarak geleceği inşa eden bir toplum oluşturmak adına önemli bir adım atıyoruz. Bu uygulama ile üyelerimiz ve yakınlarının bütün eğitim ihtiyaçlarını, yerinden kalkmadan, tek bir tıkla karşılayabilecekleri bir sistem sunuyoruz. Kamu görevlilerimiz yüzlerce eğitim programı arasından ihtiyaç duyduğu alanı belirleyerek, rekabetçi şartlarda, kaliteli eğitim imkânına kavuşurken dilerse ülkemizde de denkliği kabul edilmiş üniversitelerde yurt dışı eğitim programlarına da kayıt yaptırabilecek. Üyelerimiz, sermayenin, kültürün ve bilginin küreselleştiği dünyada eğitimin küreselleşmesinin avantajlarını da Türkiye Kamu-Sen’le yaşayacak.

Türkiye Kamu-Sen Akademi’nin, tüm üyelerimize ve ülkemize hayırlar getirmesini dilerken, geleceği inşa eden bir konfederasyon olmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum.” dedi.     
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Türkiye´De Taşıma Yoluyla Eğitime Erişim Uygulamaları Raporu (Taşımalı Eğitim)
Türkiye´De Taşıma Yoluyla Eğitime Erişim Uygulamaları Raporu (Taşımalı Eğitim)
Meclis'i Karıştıran
Meclis'i Karıştıran "Fakirlik Belgesi" Skandalı: CHP’den Sert Tepki, AK Partili Vekilden Özür Geldi!
Eğitimci Yıldırım Demirci Tarifsiz Baskıyı Cumhurbaşkanına Şikayet Etti
Eğitimci Yıldırım Demirci Tarifsiz Baskıyı Cumhurbaşkanına Şikayet Etti
Siverek Saldırısı Sonrası Birçok Eğitim Sendikaları İş Bırakıyor
Siverek Saldırısı Sonrası Birçok Eğitim Sendikaları İş Bırakıyor
ilan.gov.tr
Gazete arşivi için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Son Haberler
İstanbul Üniversitesi'ne kadro ihdasına AYM'den iptal
İstanbul Üniversitesi'ne kadro ihdasına AYM'den iptal
Bilgi Üniversitesi kararı geri çekildi
Bilgi Üniversitesi kararı geri çekildi
YÖK’ten
YÖK’ten "Bilgi Üniversitesi" Açıklaması: Mağduriyet Yaşanmayacak
Resmî Gazete’de yayımlandı: Bilgi Üniversitesi kapatıldı
Resmî Gazete’de yayımlandı: Bilgi Üniversitesi kapatıldı
Türkiye´De Taşıma Yoluyla Eğitime Erişim Uygulamaları Raporu (Taşımalı Eğitim)
Türkiye´De Taşıma Yoluyla Eğitime Erişim Uygulamaları Raporu (Taşımalı...
Yrd.Doç.Dr. S.Öner'den MHP ve CHP Vekillerine Mesaj
Yrd.Doç.Dr. S.Öner'den MHP ve CHP Vekillerine Mesaj

Ana Sayfa
GÜNDEM
KAMU
SENDİKA
DÜNYA
EKONOMİ
SİYASET
HUKUK
TÜRK DÜNYASI
EĞİTİM
MEMURLAR
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Anketler
Gazete Manşetleri
  • EKONOMİ
  • HUKUK
  • KAMU
  • MEMURLAR
  • SENDİKA
  • TÜRK DÜNYASI
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Biyografiler
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Anketler
  • Gazete Manşetleri
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim

Yeni Slow Radyo